...
Skip links

Digitalni marketing za povečevanje vaših prihodkov

Digitalni marketing je lahko zelo obsežen, ker pokriva zelo veliko področij. To dobro razumemo, zato naši strokovnjaki za digitalni marketing prevzamejo toliko bremena, kot to ustreza vam. Zahtevajte spletno analizo

Kaj sploh je digitalni marketing?

Digitalni marketing je trženje,  ki poteka preko različnih digitalnih kanalov (družabna omrežja, spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije, e-pošta, iskalniki ali kateri nov digitalni kanal). Digitalni marketing se uporablja za promocijo izdelkov ali storitev.

Digitalni marketing je za razliko od ostalih oblik trženja, vedno bolj zanimiv večjemu številu ponudnikov zato, ker je med vsemi trženjski kanali, najbolj merljiv, posledično pa ga je mogoče maksimalno optimizirati zato, da je učinkovit. Pri vseh ostalih kanalih trženja, ne vemo točno ali je oglaševanje učinkovito ali ne.

Digitalni marketing

Kakšno sodelovanje iz digitalnega marketinga omogočamo?

Nekatera podjetja nam želijo predati ključe svoje spletne strani in nam prepustiti celoten digitalni marketing. Druga imajo svojo interno ekipo in nas potrebujejo samo za zagotavljanje določenih storitev; tretja se odločajo glede na svoje zmožnosti, potrebe in cilje.

Naši strokovnjaki pokrivajo širok spekter storitev digitalnega marketinga – od popolnoma integrirane izdelave spletnih strani do povečanja prometa s pomočjo SEO, vsebinskega marketinga, PPC oglaševanja na iskalnikih in družbenih medijih ter socialnega marketinga.
Na projekt gledamo s širše perspektive in spremljamo, kaj se mora zgoditi, da povečamo tisto, kar je pomembno – prodajo –; in od tam identificiramo tržne poti, ki bodo za vas najučinkovitejše.

Poiskali bomo najboljše načine in pozorno spremljali vašo kampanjo, da bomo svoj čas (in vaš denar) vložili na mesta, ki ustvarjajo najboljše rezultate.

S katerimi podjetji sodelujemo?

Acenta sodeluje z različnimi podjetji – od zagonskih podjetij, ki na spletu na novo pojavljajo, do podjetij z uveljavljeno spletno prisotnostjo, ki želijo, da njihove rezultate na izbranem kanalu čim bolj povečamo. Naše stranke ne odlikuje toliko njihova trenutna velikost, temveč predvsem njihova ambicija. Naši digitalni marketinški paketi se ujemajo s tovrstnimi ambicijami različnih velikosti in so prilagojeni vašemu poslovanju in ciljem.

Torej ne glede na to, ali ste lačno zagonsko podjetje, ki želi ustvariti tiste najpomembnejše prve prodaje, ali podjetje z e-trgovino, ki želi povečati prodajo na nacionalni ravni, ali blagovna znamka, ki želi globalno prepoznavnost, bomo ustvarili in izdelali načrt, ki bo ciljal na iste cilje, ki so vam pomembni.

Sedež podjetja Acenta je v Radovljici, vendar delamo stoodstotno na daljavo, saj nas to naredi produktivnejše in vodi do boljše kakovosti življenja, kar se odraža pri našem delu. Naše stranke imajo sedež povsod in so na splošno zelo zaposlene, zato se učinkovita srečanja izvajajo prek telefonskih in video klicev. Za tiste, ki se raje srečujete iz oči v oči, z veseljem organiziramo sestanek v naši ali v vaši pisarni.

Niste prepričani, katero storitev digitalnega marketinga potrebujete?

Digitalni marketing je zelo resna in obsežna stvar, ki potrebuje znanje in čas.

Če niste prepričani, kaj morate storiti, da dosežete svoje poslovne cilje, vam predlagamo, da naročite analizo spletne strani/trgovine in digitalnega trženja, ki vam bo dala jasen in prednostni akcijski načrt za doseganje ciljev.

Digitalni marketing – oglejte si storitve digitalnega marketinga, ki ga ponujamo

S ponudbo različnih marketinških storitev lahko za vas oblikujemo oglaševalsko akcijo, ki bo prilagojena tistemu, kar dejansko potrebujete, in ne le tistemu, kar prodajamo. Večina naših kampanj je zasnovana tako, da združuje kratkoročne, srednjeročne in dolgoročne vire prometa, da bi dosegli ravnovesje med hitro donosnostjo naložbe (ROI) in dolgoročno prepoznavnostjo blagovne znamke na trgu.

Digitalna strategija

Za uspešen nastop na spletu potrebujemo jasen načrt oziroma strategijo. S tem si ustvarite ustrezno pozicijo na trgu in učinkoviti prodajni kanal.

Digitalna strategija, ki jo pripravimo z vami skupaj in vas jo naučimo tudi izvajati, bo vaše podjetje postavila pred konkurenco. Prihranila vam bo ogromno časa pri komunikaciji, ker bo vsem deležnikom takoj jasno, kaj morajo v danem trenutku storiti. Točno boste vedeli, kdo so vaši potencialni kupci, kje se nahajajo, kako, kdaj in s kakšnim tonom jih nagovarjati. Vaša edinstvena ponujena vrednost in prednost bosta omogočili jasno, usmerjeno komunikacijo in lahko boste sledili svojim zastavljenim ciljem. S pomočjo analize boste enostavno izbrali pozicioniranje na spletu, s katerim boste gradili zaupanje in kredibilnost svoje blagovne znamke.

Preberite več o naši storitvi digitalna strategija.

Vsebinski marketing

Če se vaša ciljna publika v spletu uči, zabava ali odkriva, je naloga naše skupine za trženje vsebine, da poskrbi, da vas bodo videli na krajih, ki jih obiskujejo.

Naše vsebinsko trženje postavljajo vaše podjetje pred velika imena v vaši panogi, širijo vašo blagovno znamko, vzpostavljajo povezave z znanimi publikacijami in povečujejo vašo spletno prepoznavnost in ugled (vse dokumentirano v redno posodobljenih objavah na spletnem dnevniku). To ne povzroča samo neposredne prodaje, večjega prometa in močnega družbenega dokaza, ampak pomaga tudi pri uvrstitvi vašega spletnega mesta.

Preberite več o naši storitvi vsebinski marketing.

Google oglaševanje

Naše delo je zasnovano tako, da vam pomaga izvabiti največji dobiček iz plačanih virov prometa, od AdWords do Google prikaznega oglaševanja, do ponovnega trženja – remarketinga. Za Google oglase uporabljamo pristop „nikoli dokončana optimizacija“, da bi znižali stroške na prodajo in povečali donosnost naložbe v oglaševalsko akcijo ter imeli pod nadzorom celotno kampanjo – od raziskav in nastavitev do optimizacije donosnosti.

Preberite več o naši storitvi Google oglaševanje.

Facebook oglaševanje

Možnosti ciljanja, ki jih ponuja Facebook, so neprimerljive, vendar z večjo prilagodljivostjo prihaja do zapletenosti. Naš Facebook oglaševalski pristop je najti in podvojiti zmagovalne kombinacije oglasov in občinstva, odstranjevati slabo odzivne, da bi nenehno povečevali dobičkonosnost in obseg oglaševalskih akcij. Za vas lahko poskrbimo za prav vse elemente – od začetnih raziskav kampanj do tehnične nastavitve in celo do ustvarjanja vsebine.

Preberite več o naši storitvi Facebook oglaševanje.

Izboljšanje stopnje konverzije

Stopnja konverzije je od ena od najpomembnejših metrik pri zagotavljanju ustrezne prodaje na spletu. Gre za proces spreminjanja obiskovalcev vaše strani v kupce. Ker se hudič skriva v malenkostih, so prav te malenkosti odločilne za povečanje stopnje konverzije.

Procesi sprememb naših strokovnajkov za povečaje stopnje konverzije so usmerjeni k stalnemu testiranju in analiziranju za dosego boljših rezultatov. Stopnje konverzije se izboljšuje na različnih segmentih konverzijskega lijaka glede na analizo in prioriteto.
Poleg povečanja prodaje vam povečanje stopnje konverzije prihrani tudi veliko oglaševalskega denarja.

Preberite več o naši storitvi Stopnja konverzije.

Izdelava spletnih strani in trgovin

Vaša spletna stran je običajno najpomembnejše tržno sredstvo, ki ga boste imeli. To je ključ do dobičkonosnosti vašega digitalnega trženja. Kljub temu pa je za številna podjetja njihovo spletno mesto podhranjeno in vir nenehne frustracije. Tega ne smete dopustiti na svoji spletni strani.

Spletne strani, ki jih izdelujemo v Acenti, so zasnovane in narejene tako, da učinkovito delujejo in se dobro uvrščajo, ne da bi pri tem žrtvovali obliko in uporabniško izkušnjo. Naš postopek ustvarjanja spletnih strani je zelo tekoč in pokazali vam bomo, da izdelava nove spletne strani ni nočna mora.

Preberite več o naši storitvi Izdelava spletnih strani.

Ugotovite 5 največjih napak, ki jih kupci delajo na področju povečevanja obiska in prodaje na spletu!