Skip links

Vsebinski marketing

Izboljšajte uvrstitev vaše spletne strani, povečajte promet ter povečajte konverzijo tako da se pojavljate tam kjer se nahaja vaše občinstvo Želite vedeti kako vam lahko pomagamo pri rasti vašega podjetja? Zahtevajte svoj brezplačen marketinški pregled

Predstavite se svojemu občinstvu, kjer dejansko preživlja čas

Vaše občinstvo na spletu preživi veliko svojega časa z branjem, gledanjem in poslušanjem različnih vsebin. Z našimi storitvami vsebinskega marketinga bomo poskrbeli, da bodo potencialne stranke vašo vsebino dejansko tudi videle in zaznale.

Za to bosta poskrbeli naši ekipi specialistov za vsebinski marketing ter optimizacijo iskalnih izrazov in oglaševalskih kampanj, ki ves čas tesno sodelujeta z enim samim jasnim ciljem – maksimizirati učinek vsebin, ki jih vidijo vaše (potencialne) stranke.

Ne glede na cilje vašega podjetja (ustvarjanje leadov, večanje prodaje, pozicioniranje kot mnenjski voditelj, grajenje odnosov z vplivneži …), vam bomo dodelili specialista za vsebinski marketing, ki se vam bo povsem posvetil. Vse z namenom, da začne razumeti vaše podjetje in kje je to najmočnejše.

Kako deluje naša storitev za vsebinski marketing?

Na voljo imamo vrsto strategij za vsebinski marketing. Najučinkovitejše metode so odvisne od vašega trga in ciljev, zato v prvi fazi opravimo brezplačno analizo digitalnega marketinga in izdelamo le za vas prikrojen načrt.

Ko bomo pripravljeni, bomo za vas izvedli celoten postopek vsebinskega marketinga; od raziskovanja spletnih strani, na katerih želimo objavljati vsebino, do usklajevanja nadaljnjih ukrepov in zagotavljanja rednih objav v pomembnih publikacijah.

Če želite videti, kako lahko s pravilnim trženjem vsebine pripomoremo k razvoju vašega podjetja, povečanju števila obiskovalcev spletne strani, potencialnih strank in prodaje, zahtevajte pregled vašega digitalnega marketinga že danes.

Za vas ga bomo izdelali popolnoma brezplačno, kljub temu pa bo vseboval natančen načrt s podrobno opisanimi strategijami vsebin, na katere se je po naši oceni vredno osredotočiti.

Zahtevaj brezplačen marketinški pregled z načrtom

Vsebinski marketing za optimizacijo iskalnih rezultatov (SEO)

Ni boljšega načina, da se vaša spletna stran pokaže višje v iskalnih rezultatih, kot da se nanjo preusmeri promet z drugih zelo obiskanih in verodostojnih strani (strani z visoko avtoriteto domene). Imamo nekaj spletnih portalov lastnih blagovnih znamk, ki združujejo: dober doseg, kakovostne ustvarjalne vsebine, visok page authority in priznane avtorje vsebin.

Da bi izboljšali vaš položaj v iskalnih rezultatih, bomo najprej pripravili seznam ciljnih publikacij, ki imajo najboljšo avtoriteto domen, so aktualne in najbolje nagovarjajo vašo ciljne publike. Na podlagi analize objavljenih vsebin teh publikacij bomo nato ustvarili predloge vsebin, ki bodo vaše podjetje predstavile na najbolj ustrezen način.

Kadar bo to mogoče, bomo članek ali blog napisali tako, da bo ustrezal slogu publikacije in zagotovili, da bodo vaše objave vedno vidne.

Po nekajmesečnem izvajanju bo takšno trženje vsebine pomagalo povečati promet na vašem spletnem mestu. Tako zaradi bralcev publikacije, ki bodo prek objavljenih vsebin prišli na vašo spletno stran, kot tudi zaradi višje uvrstitve v iskalnikih.

Cene in paketi vsebinskega marketinga

Na voljo imamo vrsto različnih paketov vsebinskega marketinga, ki ustrezajo različnim proračunom in ciljem.

Prav tako vse naše storitve vrednotimo po mesečnih blokih, npr. 40 ur na mesec. Znotraj tega bloka ur bomo opredelili prednostne naloge, ki jih je v tem času treba dokončati, da dosežemo najboljši donos na vaše naložbe.

Sodelovali boste s strokovnjaki za trženje vsebine in imeli svojega vodjo projektov. Ta bo koordiniral vse druge strokovnjake v Acenti, ki so potrebni za uspešno izvedbo kampanje (npr. grafični oblikovalci). Tako bomo ustvarili učinkovito komunikacijo, ki bo pomagala doseči zastavljene cilje.

Preden vam lahko predlagamo najprimernejši paket, bomo morali opraviti povsem brezplačen in nezavezujoč marketniški pregled. Vseboval bo predlog načrta trženja vsebine ter informacije o cenah in nadaljnjih korakih, če se boste odločili, da vam pomagamo izboljšati poslovanje.

Zahtevaj brezplačen marketinški pregled z načrtom

Jasna in pregledna poročila

Za vse naše aktivnosti boste prejeli pregledna mesečna poročila, s katerimi boste točno vedeli, kam ste vložili svoj denar. Videli boste članke, ki smo jih napisali, kje so objavljeni in kam linkajo na vašo spletno stran. Pripravili bomo tudi pregleden mesečni načrt dela. Kampanje in njihov napredek boste vedno lahko spremljali v živo. Za vsako stranko uporabljamo edinstven sistem dela, ne glede na to, ali sodeluje z nami mesec dni ali pet let.

Vas zanima sodelovanje z nami?

Ali smo omenili brezplačen pregled?

Razlog, da o njem veliko pišemo, je zato, ker je to najboljši način, da nas preizkusite in dobite občutek, kako bomo lahko pomagali vašemu podjetju.

Prosite za brezplačno mnenje s klikom na spodnji gumb in eden naših svetovalcev za marketing vam bo poslal pregled po meri, posnet kot video, običajno v roku 2-3 delovnih dni. Vseboval bo priporočila o uporabi vsebinskega marketinga in vsa druga področja digitalnega marketinga, ki vam bodo verjetno koristila.

Zahtevaj brezplačen marketinški pregled z načrtom