...
Skip links

Večkanalni digitalni marketing

Digitalni marketing je zaradi izredno finih zmožnosti segmentiranja in dostavljanja ciljanih sporočil v zadnjih dveh desetletjih postal eden izmed najbolj razširjenih načinov, s katerim podjetja dostopajo do svojih kupcev. Skupaj z razvojem različnih komunikacijskih kanalov, so se razvile tudi tehnike in pristopi digitalnega marketinga, ki so se specializirali prav za te posamezne kanale.

In številne vrste takšnega digitalnega marketinga V Acenti nudimo tudi našim strankam:

Facebook oglaševanje

Google oglaševanje

oglaševanje na raznovrstnih družabnih omrežjih

e-mail marketing

zbiranje kontaktov (lead generation)

upravljanje spletnih kampanj

video marketing

e-commerce marketing

merjenje uporabniške izkušnje

ter številne druge

Večkanalni digitalni marketing

Ključna prednost, ki jo dobijo stranke z nami, je razdeljena na dve ravni. Vaše kampanje digitalnega marketinga lahko za Vas v celoti upravljamo mi, ali pa Vas oborožimo z dolgoročnim znanjem, s katerim boste tovrstne kampanje lahko povsem samostojno upravljali sami.

Izdelamo privlačne vsebine in Vam damo dobre podatke

Ker je za spletno oglaševanje vse bolj pomembno, da je podprto tudi z dobrimi vhodnimi podatki, za Vas pregledamo in izmerimo uporabniško izkušnjo Vaših strank in izvedemo različne teste po A/B metodi. Hkrati poskrbimo, da bodo Vaš digitalni marketing dopolnjevale tudi dobre video vsebine, zato Vam pomagamo pri pripravi scenarija in izdelavi promocijskega videa.

Strankam poleg tega nudimo še aplikacijo Qwilink (link), ki je plod lastnega znanja in izkušenj in je našim strank dokazano že večkrat temeljito olajšala delo, prihranila čas in denar. Bi radi prek spleta prodali več, pa vam urejanje spletne strani in trgovine, ali družabnih omrežij vzame preveč časa in denarja? Potem boste v Qwilinku zagotovo odkrili veliko vrednost, saj Vam bo avtomatizirano objavljal Vaše akcijske ponudbo na več kanalih hkrati. Izdelke preprosto uvozite v Qwilink in hitro pripravite dnevne, tedenske ali mesečne kampanje. Vse le z nekaj kliki na gumb!

Naj Vaši zaposleni samostojno izvajajo digitalni marketing

Da bo Vaš digitalni marketing zares učinkovit, Vaše zaposlene lahko po dogovoru še dodatno izobrazimo in jim omogočimo, da izkoristijo vse prednosti, ki jih nudijo sodobni pristopi spletnega oglaševanja.

Obenem bomo spremljali, ali so zares osvojili njegove koncepte ter rezultate njihovega dela spremljali in delili z Vašo celotno ekipo in jih hkrati usmerjali. S tem bomo zagotovili hitrejše doumevanje in optimizacijo procesa, obenem pa Vam bomo nudili odlično podporo v primeru, ko se kaj zalomi.