Skip links

Spletno povpraševanje pridobimo z učinkovito spletno stranjo

Spletno povpraševanje iz spletne strani je namenjeno ustvarjanju potencialnih kupcev in prodaji Pridobivanje povpraševanj je kot nalašč ustvarjeno za podjetja, ki potrebujejo preprosto, učinkovito spletno stran, ki se lahko povečuje v primeru rasti podjetja. Če ste lastnik manjšega podjetja, se dobro zavedate, da vas izdelava spletna strani stane lahko zelo veliko denarja, obenem pa izdelava lahko poteka zelo počasi. Naša strokovna ekipa vam izdela spletna stran za uporabo v samo štirih tednih. Želite izvedeti, kako lahko pomagamo vašemu podjetju pri rasti? Zahtevajte spletno analizo

Kako poteka izdelava spletne strani?

1
Začetno posvetovanje

Prijavite se na spletno analizo , da bomo lahko analizirali vašo trenutno spletno stran, ali pa nas kontaktirajte neposredno in preučili bomo, kaj bo potrebno storiti na vaši novi spletni strani.

3
Programiranje in potrditev

Naši programerji bodo izdelali spletno stran, ki vam bo generirala spletna povpraševanja in pripeljala nove kupce v skladu z obliko in vsebinami. Ko zaključijo, vam spletno stran pošljemo v potrditev in postavimo na splet/na vašo domeno.

2
Določitev in priprava vsebin

Na podlagi informacij, ki ste nam jih posredovali pri posvetu, bodo naši tekstopisci in oblikovalci začeli s pripravo dokumentov za izdelavo vaše spletne strani.

4
Stalna podpora

Najboljše spletne strani so tiste, ki se redno posodabljajo. Imeli boste popoln dostop do urejanje strani ali pa vam stran na vašo željo urejamo mi. Tu smo za vas, da vam pomagamo v trenutkih, ko se kaj zalomi.

Kaj je vključeno v izdelavo spletnih strani za pridobivanje spletnih povpraševanj?

 • Skrbno izdelana spletna stran s 6 zavihki, narejena na WordPressu (mi smo strokovnjaki za WordPress SEO).
 • Optimizirana zasnova in postavitev, zgrajena z uporabo elementov, ki jih uporabljamo na naših najučinkovitejših spletnih straneh.
 • Odzivno oblikovanje za mobilne naprave, kar pomeni, da spletna stran izgleda odlično na katerikoli napravi. (telefon, tablica, računalnik).
 • Posebna gumba na mobilnih straneh za takojšen klic in prikaz lokacije; obiskovalec ima na takšen način takoj na dosegu najpomembnejše stvari, ko je na poti in išče z mobilnim telefonom.
 • Besedila, namenjena pretvarjanju v spletno povpraševanje in obveščanju, ki so ga napisali profesionalni tekstopisci.
 • Katalog izdelkov in storitev s cta gumbom za spletno povpraševanje direktno na vaš e-naslov.
 • Integriran spletni blog, pripravljen za uporabo (pri pisanju vsebin vam lahko pomagamo na vašo željo).
 • Pridobivanje slik in njihovih licenc za uporabo.
 • Pozivi k dejanjem (CTA) na vsaki strani, optimizirani za višje stopnje konverzije.
 • Oblikovanje spletnih obrazcev z elementi GDPR za spletno povpraševanje.
 • On-site urejevalnik za enostavno urejanje vsebine direktno na strani.
 • Izdelava piškotkov.
 • Vsebine in obrazci skladno z GDPR.
 • Spremljanje konverzij in analitike je standardno, da boste lažje videli, kaj deluje in kaj ne.
 • Aplikacija Qwilink za objavo novic in informacij na več kanalov hkrati (spletna stran, Facebook …).
 • Nastavitev in namestitev SSL certifikatov za varno uporabo spletne strani.
 • Varnostne kopije spletne strani.

Kaj ni vključeno v ceno?

V našem podjetju vam izdelamo preproste, učinkovite in stroškovno dostopne spletne strani. Namenjene so majhnim podjetjem. Strani so zgrajene na podlagi prilagojene spletne strani in se lahko povečujejo glede na vaše poslovanje.

Takšne spletne strani pa niso primerne za podjetja, ki potrebujejo izdelavo spletnih strani po posebni meri, čeprav so, na primer, pisave, barve, slike, kopije popolnoma prilagojene vašemu podjetju. Naša ekipa je usmerjena za izdelavo spletnih strani za majhna podjetja, zato je število strani omejeno. Večje število strani lahko dodate z doplačilom. Dodatne strani ob izdelavi spletne strani lahko dodajate tudi sami.

Vzpostavitev in povezovanje z zunanjimi servisi, (Mailchimp, Hotjar …), večjezične verzije, redirekti in podobno – vse je mogoče naročiti z doplačilom.

Zakaj bi za izdelavo spletne strani izbrali Acento?

Smo profesionalna agencija za oblikovanje spletnih strani v Radovljici. Že leta izdelujemo spletne strani za stranke v Sloveniji. Vsaka spletna stran, ki jo izdelamo, je skrbno zasnovana v skladu z vašo blagovno znamko, tonom podjetja in ustrezno optimizirana, da bi imelo vaše podjetje najboljše možnosti za uspeh na spletu.

Spletne strani, ki jih izdelujemo, so enostavne za upravljanje in za spreminjanje vsebin ne boste potrebovali programerja. Prejeli boste ustrezna navodila za delo, vedno vam bomo dostopni za pomoč; tudi po končanem projektu in pri dodatnih storitvah, če jih boste želeli.

Naročite SPLETNO ANALIZO

Kaj povedo naše stranke o nas?

Sodelovanje z Acento je v naše podjetje prineslo dobro izkušnjo. Navdušila nas je njihova strokovnost; kupcu odlično svetujejo ter ustrežejo njegovim željam. Podali so nam tudi svojo alternativno rešitev, obenem pa tudi odlično podporo.

Acentina ekipa je ažurna, za ceno, ki jo postavlja, dobite odlično storitev. Z njihovo pomočjo smo privarčevali kar nekaj denarja. Ključna prednost sodelovanja z njimi je tudi ta, da nas niso priklenili nase, tako kot to počno nekatera druga podjetja. Dali so nam možnost, da v prihodnje sami urejamo in skrbimo za svojo spletno stran. In ne nazadnje;  ponudili so nam veliko možnosti za nadgradnjo.

Maja Mehlin
Skeletne hiše Mehlin

“Za naročilo spletne strani sem se odločila, ker sem pred meseci odprla svoje podjetje in sem želela poskrbeti za spletno prezentacijo. Za podjetje Acenta sem se odločila po priporočilu znank.

Izdelava spletne strani je potekala hitro in profesionalno. Skozi celoten proces sem bila vodena, moji predlogi in želje pa so bili upoštevani ter izpolnjeni. Navdušena sem tudi nad aplikacijo Qwilink, s katero lahko enostavno oblikujem objave za različne kanale, kar mi je pisano na kožo, saj nisem izkušena uporabnica socialnih omrežji. Acento bi brez odlašanja priporočila tudi drugim!”

Matea Pavli Žnider
Jasnovidni Krt

Primeri spletnih strani

Spletne strani, izdelane za uvrstitev na spletnem iskalniku

Verjetno že veste, da promet in vaše stranke prihajajo na vašo spletno stran preko Googla. Če vaša spletna stran ni uvrščena na Googlu, potem je tudi težko uspešno poslovati. Zato so naše spletne strani izdelane, v skladu s strogimi smernicami SEO, ki na ta način zagotavljajo, da se vaša spletna stran uvršča čim višje v Googlu in drugih iskalnikih.

Kako optimiziramo vašo spletno stran:

na vseh straneh so optimizirani naslovi strani in meta opisi
vse strani imajo SEO optimizirana besedila
oblikovali in predložili vam bomo zemljevid vaše spletne strani
vaše spletno mesto je vpisano v Google Search Console
na spletno stran namestimo Google Analytics, da nam
pomaga pri spremljanju obiska in iskanju priložnosti
vaše URL-je, strani in spletno stran skrbno strukturiramo
Prijavite se na spletno analizo

Kako dolgo traja izdelava strani?

Naš cilj je, da vašo spletno stran v obsegu 6 strani izdelamo v enem mesecu; od trenutka, ko se dogovorimo za izdelavo. Da bi to dosegli, vas prosimo, da čimprej zagotovite kakršne koli slike, informacije, predloge besedil in izjave zadovoljnih strank. Ker tako kot vi tudi mi ne maramo zamud, je pomembno da zagotovimo točnost, da je začetek sodelovanja dobro organiziran in da je dorečeno vse, kar je potrebno, da bo vaša spletne stran pravočasno pripravljena za uporabo.

Ali pri oblikovanju odločate tudi vi?

Da. Vsi naši strokovnjaki so usposobljeni za digitalni marketing. Ko bomo enkrat izdelali vašo spletno stran, nam boste lahko predstavili svoje mnenje o izdelavi. Če želite, da se stvari prilagodijo, nas obvestite in izvedli jih bomo. Če ste z njo že zadovoljni, bomo stran takoj objavili za javnost.

In ko bo zaživela, boste še vedno imeli popoln dostop do spletne strani, da jo boste lahko urejali po potrebi.

Koliko stane izdelava spletne strani?

Odvisno je od številnih dejavnikov, o katerih bomo razpravljali v začetnem posvetovanju z našo ekipo, npr. število strani, količina na novo napisane vsebine, ali obstoječa vsebina potrebuje osvežitev, morebitna odločitev za izdelavo logotipa, oblikovanje blagovne znamke, morebitne dodatne funkcionalnosti, ki jih spletna stran potrebuje, da lahko uspešno prehitite svojo konkurenco.

Ponujamo vam tudi obročna plačila, kar vam omogoča, da naložbo razporedite na več mesečnih obrokov, namesto da bi morali novo spletno stran financirati naenkrat.

Kako izvem ceno za spletno stran?

Če želite dobiti okvirno ceno za svoj projekt, je najbolje, da se povežete z nami. Naša ekipa vam bo postavila nekaj vprašanj. Vaši odgovori nam bodo pomagali predvideti okvirno ceno.

Od tu naprej lahko z vami sestavimo podrobnejšo specifikacijo, ki omogoča določitev končne oziroma konkretne cene. Ta bo vedno dogovorjena vnaprej in z naše strani ne boste nikdar deležni nedogovorjenih doplačil.

Kliknite na gumb in nam zaupajte svoje želje, prijavite se na spletno analizo.

Naročite spletno analizo