Skip links

Spletna stran po meri z visoko stopnjo konverzije za ambiciozna podjetja

Izstopite iz povprečja in prehitite konkurenco s po meri narejeno spletno stranjo Vaša spletna stran po meri bo zasnovana tako, da bo videti odlično in vam bo prinesla velike potencialne možnosti za uspeh vašega podjetja. Želite izvedeti, kako lahko pomagamo vašemu podjetju pri rasti? Zahtevajte svojo spletno analizo

Spletna stran po meri -> Kako poteka  izdelava?

1
Začetno posvetovanje

Prijavite se na spletno analizo, da bomo lahko analizirali vašo trenutno spletno stran, ali pa nas kontaktirajte  in preučili bomo dejansko stanje, analizirali vaše želje in pričakovanja za spletno stran, ki bo narejena po meri.

2
Določitev in priprava vsebin

Na podlagi vaših zahtev bomo oblikovali Wireframe (žični načrt) za visoko konvertirane spletne strani s pomočjo našega strokovnega znanja. Pripravili bomo obliko domače strani in podstrani na podlagi dogovorjene specifikacije in na vašo željo sestavili besedila s pomočjo strokovnih tekstopiscev in oblikovalcev spletnih strani.

3
Programiranje in potrditev

Po potrditvi Wireframov, oblike in besedil je čas za programiranje. S kodo bomo zagotovili ustrezne funkcionalnosti na spletni strani in omogočili izgled po potrjenem designu. Po končanem programiranju vam jo pošljemo v končno potrditev, preden jo objavimo na spletu.

4
Stalna podpora

Najboljše spletne strani so tiste, ki se redno posodabljajo. Mi smo tu za vas, če nas boste potrebovali. Dobili boste popoln dostop do spletne strani in urejevalnika, tako da lahko kadar koli zaposlite tudi svojega programerja, ali pa vam pri nadaljnjem razvoju pomagamo mi.

Kaj si ljudje mislijo o nas?

Super stvari v poslu nikoli ne počne ena oseba. Naredi jih skupina ljudi.

Več zgodb

Spletna stran po meri  za ambiciozna podjetja -> Kaj je vključeno v ceno?

Naš cilj je izdelati spletno stran po meri, ki vam je všeč in vaše obiskovalce pretvori v kupce.
 • Po naročilu narejene funkcionalnosti, oblika in vsebine spletne strani
 • Konverzije in optimizacija za iskalnike kot standard.
 • Optimizirana zasnova in postavitev, zgrajena z uporabo elementov za zagotavljanje visokih pretvorb.
 • Mobile first oblikovanje, kar pomeni da naredimo najprej spletno stran za mobilne telefone, šele nato za ostale ekrane, ker največ obiskovalcev na spletne strani pride prek telefona.
 • Click to call – gumb in kako do nas gumb na mobilnih straneh, da ima obiskovalec takoj na dosegu najbolj pomembni stvari, ko išče z mobilnim telefonom in je na poti.
 • Besedila, namenjena pretvarjanju v povpraševanja in obveščanju, ki so ga napisali profesionalni tekstopisci.
 • Katalog izdelkov in storitev s cta gumbom za povpraševanje direktno na vaš e-naslov.
 • Integriran spletni blog, pripravljen za uporabo.
 • Pozivi k dejanjem (CTA) na vsaki strani, optimizirani za višje stopnje konverzije.
 • Oblikovanje spletnih obrazcev z elementi GDPR.
 • Pridobivanje slik in njihovih licenc za uporabo.
 • Povezave z zunanjimi servisi, kot je Maichimp, Hotjar …
 • Večjezične verzije.
 • Redirekti iz starih na nove naslove za boljšo uvrstitev na iskalnikih.
 • Izdelava piškotkov.
 • Spremljanje konverzij in analitike je standardno, da boste lažje videli, kaj deluje in kaj ne.
 • Vpis v Google search console.
 • 12 mesecev brezplačnega gostovanja
 • Aplikacija Qwilink za objavo novic in informacij na več kanalov hkrati (spletna stran, Facebook …)
 • Nastavitev in namestitev SSL certifikatov za varno uporabo spletne strani.
 • Varnostne kopije spletne strani.

Zakaj bi za izdelavo spletne strani  po meri izbrali Acento?

Smo profesionalna agencija za oblikovanje spletnih strani in digitalni marketing v Radovljici. Že od 2003 leta izdelujemo spletne strani za ambiciozne stranke v Sloveniji. Vsako spletno mesto, ki ga izdelamo, je skrbno zasnovano v skladu z vašo blagovno znamko, načinom delovanja podjetja in ustrezno optimizirano, da bi vaše podjetje imelo najboljše možnosti za uspeh na spletu.

Poznajo nas po:

01

Edinstvenem sistemu dela

02

Metodi Why How What

03

Zagotavljanju zadovoljstva strank

Enostavna uporaba in odlična podpora

Spletne strani, ki jih izdelujemo, so enostavne za upravljanje in za spreminjanje vsebin ne boste potrebovali programerja. Prejeli boste ustrezna navodila za delo, za pomoč vam bomo vedno dostopni, tudi po končanem projektu in pri dodatnih storitvah, če jih boste želeli.

Zahtevajte svojo spletno analizo

Kaj povedo naše stranke o nas?

“Sodelovanje z Acento je v naše podjetje prineslo dobro izkušnjo. Navdušila nas je njihova strokovnost; kupcu odlično svetujejo ter ustrežejo njegovim željam. Podali so nam tudi svojo alternativno rešitev, obenem pa tudi odlično podporo.

Acentina ekipa je ažurna, za ceno, ki jo postavlja, dobite odlično storitev. Z njihovo pomočjo smo privarčevali kar nekaj denarja. Ključna prednost sodelovanja z njimi je tudi ta, da nas niso priklenili nase, tako kot to počno nekatera druga podjetja. Dali so nam možnost, da v prihodnje sami urejamo in skrbimo za svojo spletno stran. In ne nazadnje;  ponudili so nam veliko možnosti za nadgradnjo.”

Maja Mehlin, Skeletne hiše Mehlin

“Za naročilo spletne strani sem se odločila, ker sem pred meseci odprla svoje podjetje in sem želela poskrbeti za spletno prezentacijo. Za podjetje Acenta sem se odločila po priporočilu znank. Izdelava spletne strani je potekala hitro in profesionalno. Skozi celoten proces sem bila vodena, moji predlogi in želje pa so bili upoštevani ter izpolnjeni. Navdušena sem tudi nad aplikacijo Qwilink, s katero lahko enostavno oblikujem objave za različne kanale, kar mi je pisano na kožo, saj nisem izkušena uporabnica socialnih omrežji. Acento bi brez odlašanja priporočila tudi drugim!”

Matea Pavli Žnider, Jasnovidni Krt

Primeri spletnih strani

Izdelava spletne strani za uvrščanje na spletnih iskalnikih

Obiskovalci spleta na vašo stran prihajajo s pomočjo Googla. Veliko težje in manj uspešno boste poslovali, če vaša spletna stran ne bo uvrščena na njem. Ravno zato poskrbimo za izdelavo spletne strani po meri; takšno, ki je v skladu s strogimi SEO smernicami. Na ta način vam zagotavljamo, da bo vaša spletna stran uvrščena čim višje v Googlu in tudi v drugih brskalnikih.

Potek optimizacije spletne strani:

na vseh spletnih straneh optimiziramo naslove strani in meta opise
vsem stranem dodamo SEO optimizirana besedila
oblikujemo in predložimo zemljevid vaše spletne strani
vaša spletna stran je vpisana v Google Search Console
za pomoč pri spremljanju obiskovalcev ter iskanju
priložnosti na spletno stran nameščamo Google Analytics
skrbno strukturiramo naslove spletnih strani - vaše URL-je
Prijavite se na spletno analizo

In koliko časa traja izdelava spletne strani po meri?

Čas izdelave vaše spletne strani je odvisen od vaših potreb, velikosti projekta in funkcionalnosti na sami strani. Prosimo, da vnaprej posredujete kakšne slike, informacije, predloge besedil in izjav zadovoljnih strank, da bo naša ekipa lahko delovala kar se da učinkovito. Zamud tako kot vi ne maramo, zato želimo projekt začeti z vsemi elementi, ki so že vnaprej točno definirani.

Spletna stran po meri

Ali lahko sodelujem pri oblikovanju?

Da, 100 %. Vaša spletna stran je narejena po meri in izdelali jo bomo tako, da bo ustrezalo vašim zahtevam. Naši oblikovalci so ustvarjalni, z največjim veseljem bodo prispevali svoje delo in tako pripomogli k popolnemu oblikovanju spletne strani.

Koliko bo stala moja spletna stran po meri?

Ceno za izdelavo spletne strani bomo določili glede na količino vloženega dela. Ta cena bo skupaj s specifikacijo dogovorjena pred začetkom izdelave, tako da ni skritih stroškov.

Da vam olajšamo finančni vložek, da boste lažje prišli do odlične spletne strani, stroške razporedimo tudi na celotno obdobje trajanja projekta.

Naše spletne strani po meri so krojene za vas. Če iščete cenejšo alternativo izdelave spletnih strani, ponujamo tudi izdelavo spletne strani po narejenih oblikovnih predlogah.

Kliknite spodaj in nam povejte več o svojem projektu. Prijavite se na analizo vaše strani in digitalne prisotnosti.  Kontaktiral vam bo naš strokovnjak in vam predstavil podrobnosti.

Zahtevajte spletno analizo