Skip links

Spletna prodaja je postala nepogrešljiva za vsa podjetja.

Dovolite nam, da vam pokažemo, kako spletna prodaja lahko doseže boljše prodajne rezultate. Zahtevajte brezplačen pregled spletne strani

Kako vam spletna prodaja pomaga pri izboljšanju rezultatov in povečanju prodaje?

Spletna prodaja je ključnega pomena za vsa podjetja, ki želijo biti v koraku s časom. V času korone krize in vse hitrejšega tempa v življenju, se vedno več ljudi odloča za nakupovanje preko spleta.

Ne glede na to, s kakšnim področjem dela se ukvarjate, kje ste locirani, koliko strank imate; če potrebujete več potencialnih strank in prodaje na svoji spletni strani, obstajata za to dve možni rešitvi.

Spletna prodaja se bo povečala,  ko se bosta zgodili obe rešitvi hkrati.

Zavedati se morate, da viri obiskovalcev, ki bi najbolje pripomogli k uspehu enega podjetja, niso vedno enaki tistim, ki so najugodnejši za neko drugo podjetje.

Plačani viri obiskovalcev, kot sta, na primer, Google oglaševanje (Google Ads) in Facebook oglaševanje (Facebook Ads), lahko zelo hitro dvignejo število obiskovalcev, medtem ko organski obisk iz SEO lahko veliko obiskovalcev prinese na dolgi rok. Toda, določena kombinacija tovrstnih virov obiskovalcev, ki bo najdonosnejša, bo odvisna zlasti od ciljev ter virov podjetja.

Spletna prodaja

Ravno zato vam pri Acenti ponujamo brezplačno analizo vaše spletne strani in kanalov za digitalno trženje; in to za vsa podjetja, ki potrebujete več potencialnih strank in povečanje spletne prodaje.

Potek Acentine brezplačne analize

Med analizo vaše spletne strani bo eden od naših strokovno podkovanih svetovalcev za trženje pregledal vse vaše trenutne tržne kanale, vašo konkurenco ter spletno stran.
Na podlagi analize vam bomo pripravili popolnoma prilagojen in prioritiziran akcijski načrt, ki mu boste lahko sledili, da boste povečevali potencialna povpraševanja in prodajo.
Takšen načrt lahko v celoti izpeljete sami. Če želite, vam lahko pomagamo tudi mi. Acentina pomoč vam bo zagotovila strokovno izvedbo marketinških storitev, za katere menimo, da so za vas najpomembnejše.
Analiza in akcijski načrt sta popolnoma brezplačna. Ne vključujeta nikakršne obveznosti uporabe naših storitev.
Če vas zanima, kaj bi strokovno podkovani in priznani digitalni strokovnjaki storili za vaše podjetje, prosite za brezplačno analizo in načrt že sedaj.

Zahtevajte analizo in svoj brezplačen marketinški pregled

Študija primera

Zvišanje povpraševanj za 150% in optimizacija procesov

Si želite več povpraševanj in prodaje na vaši spletni strani?

Zgoraj smo omenili brezplačen pregled?

Ja res je, veliko ga omenjamo, zato, ker je to najboljši način, da nas preizkusite in dobite občutek, kako bomo lahko pomagali vašemu podjetju.

Zahtevajte brezplačen pregled s klikom na gumb spodaj in eden od naših svetovalcev za marketing vam bo poslal pregled po meri, posnet kot video, običajno v roku 2–3 delovnih dni. Vseboval bo priporočila za povečanje števila povpraševanj ter prodaje in tudi druga področja digitalnega marketinga, ki vam bodo koristila.

Zahtevajte analizo in svoj brezplačen marketinški pregled