...
Skip links

Profesionalne a vseeno brezplačne fotografije

Predstavljamo vam spletne strani kjer najdete profesionalne a vseeno brezplačne fotografijeNa vsaki spletni strani, slike predstavljajo ključno komponento za obiskovalce. Slike jih motivirajo, da nadaljujejo z branjem. Zato je zelo pomembno, da uporabite resnične in lepe fotografije.Spodaj boste našli seznam spletnih strani, na katerih lahko najdete in prenesete slike visoke kvalitete. Slike na teh straneh so brezplačne. Če slik, ki jih iščete, ne najdete na teh straneh, vam svetujemo, da obiščete Shutterstock, na katerem pa so slike plačljive.

Profesionalne a vseeno brezplačne fotografije

Oglejte si najboljše strani z brezplačnimi fotografijami visoke kvalitete (za obisk spletne strani kliknite na spodnje naslove ali logotipe):

Pexels (BREZPLAČNO) (https://www.pexels.com/)

Največja zbirka brezplačnih slik za osebno ali komercialno rabo na enem mestu. Lahko jih spreminjate, kopirate ali distribuirate. Licenca je izdana pod Creative Commons Zero (CC0), kar pomeni, da jih lahko uporabljate za vse legalne namene.

FreeImages (BREZPLAČNO) (http://www.freeimages.com/)

 

Vse fotografije na FreeImages so brezplačne, vendar je za njihov prenos na vaš osebni računalnik potrebna brezplačna registracija. Slike iz te strani lahko uporabljate v digitalnem formatu na vaši spletni strani, blogu ter socialnih omrežjih. Dovoljena je tudi uporaba na tiskanih izdajah, kot so letaki in brošure.

Negative Space (BREZPLAČNO) (https://www.negativespace.co/)

Lepe, brezplačne fotografije v visoki resoluciji, katerih uporaba nima nobenih omejitev. Primerne so za osebno ali komercialno rabo. Fotografije, ki jih boste našli na spletnem naslovu Negative Space, so izdane pod enako licenco, kot tiste na strani Pexels in zato za njih veljajo enaka pravila.

Pixabay (BREZPLAČNO) (https://pixabay.com/)

Vse fotografije in videoposnetki na Pixabay so izdani brez avtorskih pravic. Slike lahko prenesete, spreminjate, distribuirate in jih uporabite brezplačno za karkoli želite, tudi za komercialno rabo. Na spletni strani Pixabay je na voljo več kot 980 tisoč slik, vektorjev in ilustracij. Vse fotografije so v visokih kvalitetah in primerno za uporabo na vseh kanalih.

Shutterstock (PLAČLJIVO) (https://www.shutterstock.com/home)

Če na prvih štirih spletnih straneh ne najdete kvalitetnih fotografij, razmislite o nakupu fotografij na Shutterstocku. Kvaliteta fotografij in raznolikost le-teh je večja kot na katerikoli drugi strani. Ko sliko enkrat kupite, je vaša za nedoločeno obdobje in jo lahko uporabljate za osebne ali komercialne namene.

 

Še nimate spletne strani, kamor bi lahko dodajali te čudovite fotografije? Brez skrbi!

Zaupajte nam vaše želje in postavili vam bomo spletno stran, ki ste si jo vedno želeli. Kontaktirajte nas na telefonsko številko: 041 669 785 ali na naš e-naslov: info@acenta.si.