Skip links

Postanite uspešen igralec na spletu s Facebook oglaševanjem

Facebook je zaradi svoje enormne baze uporabnikov in velikanskega števila parametrov, s katerimi oglaševalci lahko opredelijo ciljne skupine, eno izmed najbolj priljubljenih in učinkovitih orodij za spletno oglaševanje. Oglaševanje na Facebooku/ Facebook oglas podjetjem nudi izredno granularno segmentiranje potencialnih strank, a hkrati zahteva tudi dobro poznavanje specifik oglaševanja prek te platforme.

Kot strokovnjaki za Facebook oglaševanje zato svojim strankam v Acenti nudimo celovito ustvarjanje in upravljanje Facebook oglasov, ali izobraževanje in podporo, da se to naučijo opravljati samostojno.

Facebook oglas

Acentin edinstven pristop k spletnemu oglaševanju

Tako kot druge naše storitve, smo tudi oglaševanje na Facebooku razdelili v smiselne in sistematične korake.

Prvi del tovrstnega spletnega oglaševanja vključuje določitev ciljev kampanje in oblikovanje ustreznih marketinških person. Na podlagi teh opredelimo ciljne oglaševalske skupine in izvedemo testne kampanje z različnimi vsebinami za posamezne ciljne skupine. Testiranje vključuje tudi A/B teste, s katerimi optimiziramo kampanje, da dajejo najboljše rezultate pri najnižji ceni klikov.

Po končani testni fazi, optimiziramo še pristajalne strani. Ko so rezultati optimizacije v skladu z našimi pričakovanji, začnemo širiti obseg in intenziteto kampanje na Facebooku. 

Ves čas trajanja kampanje spremljamo in optimiziramo njene rezultate ter vse relevantne metrike in poskrbimo, da je t.i. kazalnik CPA (ang. cost per acquisition) dobičkonosen.

Ko je kampanja oglaševanja na Facebooku končana pripravimo tudi celovito poročilo in analizo kampanje.

Vašo ekipo naučimo oglaševanja na Facebooku

Če se boste odločili, da želite na Facebooku kampanje voditi sami, bomo po dodatnem dogovoru Vaše zaposlene usposobili do te mere, da bodo lahko samostojno izvajali dejavnosti spletnega oglaševanja.

Obenem bomo spremljali, ali so zares osvojili vse njegove temeljne koncept ter rezultate njihovega dela spremljali in delili z Vašo celotno ekipo in jih hkrati usmerjali. S tem bomo zagotovili hitrejše doumevanje in optimizacijo procesa, obenem pa Vam bomo nudili odlično podporo v primeru, ko se kaj zalomi.