...
Skip links

Pogoji uporabe

Ta dokument opisuje pogoje uporabe spletne strani Acenta.si, ki je v lasti podjetja Acenta d.o.o., Kranjska cesta 4, 4240 Radovljica.

Uporaba spletne strani

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, s katerimi si pridržujemo pravico do spremembe. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo.

Kot uporabnik spletne strani Acenta.si se obvezujete, da le-te ne boste uporabljali za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene.

Spletno stran Acenta.si ne smete uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil spletni strani ali podjetju Acenta d.o.o.

Ne smete si poskušati pridobiti nepooblaščenega dostopa do katere koli storitve spletne strani Acenta.si, računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o njegovem katerem koli drugem uporabniku.

Ne smete si pridobiti ali poizkušati pridobiti kakršnega koli gradiva ali informacij s pomočjo kakršnih koli sredstev, ki niso namenoma na voljo v sklopu spletne strani in izrecno dovoljena.

Spletna stran je namenjena uporabnikom za osebno, nekomercialno uporabo. Podatke oziroma informacije, ki so objavljene na spletnih straneh ni dovoljeno menjati, kopirati, distribuirati, predvajati, objavljati ali na kakšen drugi način prenesti ali prodati katerokoli informacijo.

Podatki na spletni strani

Vse podatke bomo redno pregledovali in morebitne napake takoj odpravili. Acenta.si si pridržuje pravico do spreminjanja podatkov na teh straneh brez posebnega opozorila.

Povezave na spletni strani Acenta.si

Spletna stran Acenta.si lahko vsebuje povezave – linke na strani drugih podjetij ali oseb. Linki so namenjeni le za informiranje uporabnikov. Acenta.si ne prevzema odgovornosti za točnost informacij in vsebino teh strani. Prav tako, ne velja izjava o varovanju osebnih podatkov za povezave, ki vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev izven Acenta.si.

Varovanje osebnih podatkov

Politika varovanja osebnih podatkov

Če imate v zvezi s pravnim obvestilom kakršnakoli vprašanja, se lahko brez zadržkov obrnete na nas.

Lahko nam pošljete sporočilo po elektronski pošti, ali na pa nas pokličete na tel.št. 04 530 28 28.

Brezplačen posvet