Skip links

Oglaševanje na Googlu – naj Vas najdejo

Kljub številnim tekmecem je Google kralj spletnega iskanja. Če Vaših zadetkov ni na prvi strani iskalnih rezultatov, potem Vaših ciljnih strank zelo verjetno ne boste dosegli. Oglaševanje na Googlu je za podjetje vitalnega pomena, da se znajde med najbolj relevantnimi rezultati.  Ko pride do oglaševanje na Googlu bomo v Acenti poskrbeli, da boste iz Google oglaševanja iztisnili kar največ. Z našo pomočjo ali samostojno.

Oglaševanje na Googlu – >Naj Google dela za Vas

Oglaševanje na Googlu ima določene zakonitosti, ki jih je, predno se lotimo dela, potrebno upoštevati v zasnovi kampanje. Zato najprej določimo cilje kampanje. Ker sistem Google Ads deluje tudi po principu ključnih besed, Acentina kampanja na Googlu obvezno vključuje:

raziskavo ključnih besed

optimizacijo pristajalne strani

in ustvarjanje testnih Google Ads oglasov

Oglaševanje na Googlu

Oglaševanje na Googlu

Oglaševalska kampanja na Googlu bo s tem nastavljena in lahko se lotimo spremljanja njene uspešnosti. To pomeni, da ves čas njenega trajanja spremljamo kako poteka in sproti optimiziramo oglase, uporabo ključnih besed in tudi samo kreativo oglasov. 

Spremljanje uspešnosti spletnega oglaševanja na Googlu vključuje tudi spremljanje vseh relevantnih metrik, dokler kampanja ne daje želenih rezultatov. Vendar se tu ne konča.

Šele, ko imamo dobre rezultate oglasov, oglaševanje razširimo, po obsegu in finančno. In tudi tu ves čas spremljamo uspešnost Google oglaševanja in ga optimiziramo, dokler kampanja ni sklenjena.

Na koncu pa Vam bomo pripravili še poročilo in analizo kampanje.

Vzemite usodo na Googlu v svoje roke

V primeru, da se boste odločili, da želite na Googlu kampanje voditi sami, bomo po dogovoru Vaše zaposlene usposobili do te mere, da bodo lahko samostojno izvajali dejavnosti spletnega oglaševanja.

Obenem bomo spremljali, ali so zares osvojili vse njegove temeljne koncept ter rezultate njihovega dela spremljali in delili z Vašo celotno ekipo in jih hkrati usmerjali. S tem bomo zagotovili hitrejše doumevanje in optimizacijo procesa, obenem pa Vam bomo nudili odlično podporo v primeru, ko se kaj zalomi.