...
Skip links

Lead generation – pridobite in obdržite idealne stranke

Lead generation je eden izmed stebrov dobrega digitalnega marketinga ter t.i. sales strategy. Bistvo lead generation procesa je predvsem odgovoriti na vprašanje, kako pridobiti nove stranke.  Pomagali vam bomo, da boste povečali število idealnih strank in to storili z občutno manjšimi stroški.  Kontaktirajte nas in preverite naš edinstven sistem dela in pristopu k lead generationu.

 

Naš edinstveni sistem pridobivanja strank vključuje:

Magnet Za Vas ustvarimo brezplačne magnete, ki bodo vzbudili zanimanje morebitnih strank (oz. leadov) in ki nimajo tveganja.

Naslov Naslov je tisti, ki prvi zbudi pozornost, zato bomo ustvarili takšne naslove magnetov, ki se jim ne bo moč upreti.

Baza Preden bomo zgradili bazo potencialnih kupcev, bomo določili cilje, ki jih želimo z njo doseči. Nato bomo določili še podatke, ki jih želimo zbrati.

Komunikacija V komunikacijskem delu nato sestavimo načrt komuniciranja z leadi, ki zajema več kanalov. Od klicev, e-pošte in oglasov, do remarketinga. Izdelali bomo tudi učinkovito pristajalno stran (landing page), kjer bodo Vaši novi kupci lahko pustili svoje podatke. Tako ustvarjeno bazo bomo najprej segmentirali ter za vsak segment posebej prilagodili vsebino elektronske pošte. V naslednjem koraku pa poskrbimo, da bo aplikacija vsakemu od segmentov Vaših kupcev samodejno pošiljala vnaprej pripravljen niz e-pošte. Preko mailingov bom uporabnike izobraževali o izdelkih in storitvah.

Ponudba Tako kot pri naslovih magnetov bomo tudi Vašo ponudbo pripravili tako, da je ne bo mogoče zavrniti.

Zgodba Ni je bolj prepričljive zgodbe, kot je resnična zgodba zadovoljnih uporabnikov. Zagotovo se takšne zgodbe znajdejo tudi med Vašimi naročniki in pomagali jih bomo najti in predstaviti drugim.

Celoten proces lead generationa in uspešnost pridobivanja novih strank vseskozi spremljamo in analiziramo ter Vam dajemo povratne informacije in usmeritve. Na ta način lahko sproti odpravljamo pomanjkljivosti procesa in ga oblikujemo tako, da je na koncu karseda učinkovit.

Nudimo dodatno podporo in znanje

Da boste z našim pristopom k lead generationu zares želi dobre rezultate, Vaše zaposlene lahko po dogovoru še dodatno izobrazimo ter jim omogočimo, da z novim znanjem izkoristijo vse njegove prednosti.

Obenem bomo spremljali, ali so osvojili vse potrebno ter rezultate njihovega dela spremljali in delili z Vašo celotno ekipo. S tem bomo zagotovili hitrejše doumevanje in optimizacijo procesa, obenem pa Vam bomo nudili odlično podporo v primeru, ko se kaj zalomi.