Skip links

KZ Grosuplje


Date:
13 septembra, 2020
Kmetijska zadruga Grosuplje

Izdelava spletne strani za kmetijsko zadrugo

Obiščite spletno stran

Kmetijska zadruga Grosuplje ponuja proizvode iz različnih področij. Pokrivajo kmetijski in vrtni del ter apoteko s sredstvi za zaščito rastlin, kotiček z domačo pridelano zelenjavo, sadjem in drugimi proizvodi.

DATUM

September,2019

STRANKA

Kz Grosuplje

KATEGORIJA

Spletna stran

Izziv

Največji izziv postavitve tega spletnega mesta, nam je bil, kako na enostaven način prikazati raznolikost ponudbe, da bi pri tem, že na začetku strani, ne izgubimo katerega od pomembnih uporabnikov oz ciljnih skupin. Želja naročnika je bila, da se poleg glavnih segmentov ponudbe doda tudi možnost ogleda bolj podrobne predstavitve vsakega segmenta posebej, kjer bodo kasneje lahko sami dodajali opise in fotografije novih izdelkov. V primeru dodatnih vprašanj pa jim lahko obiskovalci pošljejo povpraševanje ali jih pokličejo.

Pristop

Na začetek strani smo postavili skrbno izbrano naslovno fotografijo, ki nakazuje na njihovo dejavnost ter izpostavili ponudbo z vprašanji, kjer smo uporabili vsebinski slider. Predstavili smo njihov potek dela in v nadaljevanju poudarili s fotografijo in kratkim opisom glavne segmente ponudbe z možnostjo nadaljnjega ogleda informacij ali pošiljanja povpraševanja. Na prvi strani smo izpostavili tudi povzetke novic in možnost vsakodnevnega dodajanja novic preko aplikacije Qwilink.

“Odzivnost podjetja Acenta je izjemna. V našem podjetju smo navdušeni nad postavitvijo naše spletne strani, ki jo je izdelala izjemno strokovna in prijazna ekipa. Acentini strokovnjaki so nam odlično svetovali, kako na spletu prodajati tudi v prihodnje.”

Angela Begović
Kmetijska zadruga Grosuplje

Rezultati

Obiskovalci se na spletni strani odlično znajdejo in dobijo informacije o ponudbi zadruge. Za bolj podrobne informacije pa naročnika kontaktirajo preko obrazca. V prihodnosti razmišljajo tudi o izpostavitvi izdelkov iz njihovega prodajnega programa in možnosti takojšnjega nakupa.

Kmetijska zadruga Grosuplje

Obiščite stran
Share on

Naredite prvi korak in zahtevajte marketinški pregled

Zahtevajte svoj brezplačen marketinški pregled