Skip links

Kermavner


Date:
13 septembra, 2020
Avtotapetništvo Kermavner

Prenova spletne strani za avtotapetniške storitve

Obiščite spletno stran

V podjetju Kermavner nudijo strokovne storitve avtotapetništva, popravil in zamenjav blaga v vozilih in plovilih, izdelavo poljubnih cerad, pomoč pri obnovi notranjosti starodobnikov ter izdelavo lesenih oblog za dostavna vozila.

DATUM

April, 2019

STRANKA

Kermavner, d.o.o.

KATEGORIJA

Spletna stran

Izziv

Glavni cilj pri prenovi spletne strani je bil, da se spletno stran vizualno in funkcionalno posodobi, poskrbi za varnostni certifikat, prilagodi  za mobilne naprave ter uporabnikom predstavi njihovo ponudbo v besedi in sliki. Naročnikova želja je bila, da se na vidno mesto postavijo njihove reference in kontaktni obrazec za komunikacijo z uporabniki.

Pristop

Spletno stran smo izdelali po metodi WHW, zato smo se naprej osredotočili na probleme, ki jih izpostavijo njihove stranke. Na podlagi tega se jim ponudi pomoč in ugodna rešitev. S tem sosledjem so postavljeni tudi vsebinski sklopi po strani s fotografijami. Pri izdelavi smo uporabili odziven dizajn, ki se prilagaja glede nato s katere naprave si ogledujemo stran.

“Z izdelavo spletne strani sem bila zelo zadovoljna. Ker mi pogosto primanjkuje časa sem cenila samoiniciativnost sodelujočih pri izdelavi spletne strani, saj mi v samo izdelavo ni bilo potrebno vložiti veliko časa in truda. Naše sodelovanje se mi je zdelo zelo profesionalno in uspešno, moje mnenje je bilo vedno upoštevano in moje želje hitro realizirane.”

Katja Kermavner
Kermavner d.o.o.

Rezultati

Cilj pri izdelavi strani je bil dosežen. Spletna stran je vizualno privlačna in funkcionalna, kar dokazuje število pridobljenih povpraševanj, mesečno povečanje obiskanosti strani in pridobivanje novih strank.

Kermavner d.o.o.

Obiščite stran
Share on

Naredite prvi korak in zahtevajte marketinški pregled

Zahtevajte svoj brezplačen marketinški pregled