Skip links

Jasnovidni Krt


Date:
13 septembra, 2020
Jasnovidni Krt

Oblikovna preobrazba meditacijske spletne strani

Obiščite spletno stran

Jasnovidni Krt je last ga. Matee Pavli Žnider, certificirane angelske terapevtke po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™, ki izvaja razne meditacije, zeleno magijo in različne terapije.

DATUM

Junij, 2019

STRANKA

Jasnovidni Krt

KATEGORIJA

Spletna stran

Izziv

Naročnik je želel prenoviti obliko spletne strani, njeno vsebinsko razporeditev in samo funkcionalnost strani. Tako je bil namen prenove strani, da se uporabniki takoj znajdejo na strani in lahko spremljajo novosti in termine dogodkov. Poleg predstavitve ponudbe je bilo lastnikom strani zelo pomembno tudi kasnejše samostojno objavljanje novosti na vidno mesto na strani in na družabnih omrežjih ter izpostavitev izjav zadovoljnih strank.

Pristop

Izbrali smo enostavno oblikovno podobo strani, ki s fotografijami obiskovalca pritegne že takoj na začetku in mu ponudi pomoč pri samoodkrivanju in notranjem zorenju. Uporabnik ima za nadalje brskanje po strani na izbiro horizontalno navigacijo ali vsebinske sklope, ki ga enostavno pripeljejo do želene vsebine in ponudijo možnost komunikacije. Na prvo stran in v menijsko vrstico smo umestili tudi povzetke novic in koledar dogodkov ter naročniku omogočili enostavno dodajanje novic preko aplikacije Qwilink na več kanalov hkrati.

“Za naročilo spletne strani sem se odločila, ker sem pred meseci odprla svoje podjetje in sem želela poskrbeti za spletno prezentacijo. Za podjetje Acenta sem se odločila po priporočilu znank. Izdelava spletne strani je potekala hitro in profesionalno. Skozi celoten proces sem bila vodena, moji predlogi in želje pa so bili upoštevani ter izpolnjeni. Navdušena sem tudi nad aplikacijo Qwilink, s katero lahko enostavno oblikujem objave za različne kanale, kar mi je pisano na kožo, saj nisem izkušena uporabnica  družabnih omrežji. Acento bi brez odlašanja priporočila tudi drugim.”

Matea Pavli Žnider
Jasnovidni Krt

Rezultati

Iz aplikacije Hotjar in Google analitike je razvidno, da se obiskovalci odlično znajdejo na strani in pri tem obiščejo več strani. S postavitvijo strani se je na strani tudi povečalo število povpraševanj in prijav na terapije in meditacije.

Jasnovidni Krt

Obiščite stran
Share on

Naredite prvi korak in zahtevajte marketinški pregled

Zahtevajte svoj brezplačen marketinški pregled