...
Skip links

Izdelava spletne trgovine, krojene le za Vas

Profesionalno izdelana spletna trgovina je lahko eden izmed najbolj učinkovitih prodajnih kanalov. Vendar mora biti izdelava spletne trgovine nujno izvedena tako, da se dopolnjuje s preostalim poslovnim sistemom. Izdelava spletnih trgovin je zato ena izmed osrednjih storitev, ki jih v Acenti nudimo našim strankam.

Pri izdelavi spletnih trgovin osrednjo pozornost namenjamo temu, da postane organski del spletne strani ter dobro povezana z vsemi prodajnimi kanali, saj bo le tako lahko zares dobičkonosna.

Še tako dobro izdelana in zanimiva spletna trgovina pa ne bo delovala, če ne bo imela kupcev. Ker v Acenti nudimo tudi storitve spletnega marketinga Vas vabimo, da si naše storitve oglaševanja ogledate tukaj.

Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletnih trgovin

Izdelamo enostavno in nadgradljivo spletno trgovino

Če Vas morda skrbi, kako boste upravljali s spletno trgovino, nikar. Spletna trgovina, ki jo bomo izdelali za Vas bo narejena na platformi WordPress (Woocommerce) ter zelo enostavna za urejati. Lahko boste tudi temeljito nadgradili njeno uporabnost z zares velikim številom vtičnikov za marketing in pospeševanje prodaje. To pa je pri spletni trgovini glavnega pomena, saj je osrednja točka, kjer se zgodi dejanska prodaja!

Da bo njena uporaba zares priročna, jo bomo povezali še z vsemi večjimi plačilnimi možnostmi.  Kot so različne vrste plačilnih kartic, PayPal, Google Pay, Apple Pay, predračun, po povzetju …

V izdelavo spletne trgovine sta vključena tudi določanje in urejanje statusov naročil, načinov dostave in poštnine.  Ob Vaši pomoči pa uredimo še splošne pogoje poslovanja trgovine, skladno s potrebami vašega poslovanja, vse za skladnost z GDPR-jem in piškotke.

Kar se tiče samih izdelkov, te v procesu izdelave spletne trgovine najprej uvozimo iz Excelove tabele v vnaprej določene kategorije. Nato dodamo še slike in vsebine, povezane s posameznimi izdelki. Te lahko pripravite sami, ali pa jih po želji in z doplačilom pripravimo mi. Pri tem moramo opozoriti na določene omejitve, saj vsega, kot so npr. opisi izdelkov, specifikacije ipd., brez Vaše pomoči ne moremo urediti. Na koncu določimo še filtre in lastnosti, na podlagi katerih bodo Vaše stranke lažje našle tisti pravi izdelek.

Ko bo izdelava spletne trgovine končana, bomo testirali še postopek nakupa in se tako prepričali, da vse deluje tako kot mora. Po koncu testov vse skupaj prenesemo na hiter in varen strežnik ter nastavimo še posebno analitiko za spletne trgovine.

Čisto za konec pa vse skupaj povežemo še z Acentino lastno aplikacijo Qwilink (link), v katero iz trgovine izvozimo vse izdelke in naredimo avtomatizirane kampanje na vseh Vaših družabnih omrežjih za en dan, teden ali cel mesec vnaprej.

Poskrbimo, da bodo zaposleni znali izkoristiti prednosti spletne trgovine

Da bo Vaša spletna trgovina v celoti uresničila svoj potencial, Vaše zaposlene po dogovoru še dodatno izobrazimo, saj bodo tako lahko zares izkoristili vse prednosti, ki jih tovrstna trgovina nudi.

Obenem bomo spremljali, ali so zares osvojili koncept uporabe spletne trgovine.  Rezultate njihovega dela bomo spremljali in delili z Vašo celotno ekipo in jih hkrati usmerjali. S tem bomo zagotovili hitrejše doumevanje in optimizacijo procesa, obenem pa Vam bomo nudili odlično podporo v primeru, ko se kaj zalomi.