...
Skip links

Izdelava spletne strani, po predlogi ali po meri

Hitra, pregledna, uporabniku prijazna in estetsko privlačna spletna stran je danes postala nuja, saj je spletna stran za veliko večino ljudi prvi in glavni vir informacij, ki jih dobijo o podjetju.

V Acenti Vam nudimo izdelavo spletnih strani na platformi WordPress, ali izdelavo spletne strani po meri. Pri nas boste dobili izredno kakovostno, mobilnim telefonom prijazno in po jasnem ceniku obračunano spletno stran, ki jo lahko zelo enostavno urejate sami ali s pomočjo najetega razvijalca. Zaradi velike priljubljenosti WordPressa boste Vašo spletno stran lahko tudi poljubno nadgrajevali z izjemno velikim naborom prodajnih in marketinških vtičnikov. Odločitev je na vaši strani, izdelava spletne strani po predlogi ali po meri.

232
USPEŠNIH PROJEKTOV
3628
ZADOVOLJNIH STRANK
182
POZITIVNIH ODZIVOV
857
SKODELIC KAVE

Poslušamo, svetujemo in izvedemo vse potrebno

Skozi leta delovanja smo v Acenti razvili podroben in uspešen proces izdelave spletnih strani, s katerim se povsem približamo našim strankam, njihovim željam, zmožnostim in potrebam. Brez podrobnega poznavanja naštetega se izdelava spletne strani običajno niti ne začne.

Zato najprej preverimo naročnikove zamisli in skrbno poslušamo njihove želje in potrebe. Šele nato se lotimo temeljitega pregleda strankine celostne grafične podobe in določimo kontaktne in operativne osebe na obeh straneh, ki so vezni člen našega sodelovanja.

Po uvodnem delu Vam pripravimo predlog strukture spletne strani in njeno zasnovo po sistemu Why, How, What. Dogovorimo se tudi:

Kakšna bo vsebina na posameznih straneh

Kako bodo izgledale korporativne strani

Kateri bodo osrednje call-to-action pozivi

in se dogovorimo ali bo izdelava spletne strani po predlogi ali po meri

Izdelava spletne strani po predlogi

Oblikovna podoba spletne strani po predlogi ali po meri

Obenem določimo še, kakšna bo vsebina za tiste, ki bodo do strani dostopali na pametnem telefonu. V primeru, da še nimate domene, jo skupaj določimo in jo nato za Vas registriramo.

Enkrat, ko sta vsebinska zasnova in grafična podoba “pod streho”, sledi sama postavitev spletnih strani, skupaj s terminskim načrtom razdelanim po fazah. Pri tem poskrbimo za čisto vse vidike postavitve spletne strani in njene optimizacije:

 • Pripravo in prenos vseh vsebin, grafičnih in tekstovnih, ki jih priskrbite bodisi Vi ali po naročilu tudi mi. V to sta vključena tudi oblika in vsebina različnih obrazcev.
 • Izvedemo strojno in SEO optimizacijo za različne mobilne naprave in iskalnike v skladu z najsodobnejšimi zahtevami.
 • Naredimo več ciklov testiranja v različnih fazah nastanka spletne strani in poskrbimo za varnost pred zlonamernimi vdori.
 • Uredimo tudi varnostne kopije spletne strani in ustvarimo ali posodobimo Vaše e-poštne naslove.
 • Povežemo marketinške in prodajne aplikacije ter namestimo piškotke in Google Analytics za spremljanje vedenja uporabnikov strani.
 • S spletno stranjo povežemo tudi Vaša socialna omrežja.
 • Določimo vse potrebno v zvezi z GDPR-jem.
 • V času trajanja celotnega procesa izobrazimo nekoga iz Vaše ekipe, da lahko samostojno ureja spletno stran. Zraven dobite tudi navodila in dostopne podatke za strežnik in spletno stran.

Zaradi velikih razlik v zmožnostih, ki jih imajo naše stranke, se je izkazalo tudi, da nekateri potrebujejo še nekoliko dodatne podpore. Takšnim strankam zato na njihovo željo nudimo še dodatne storitve:

 •  Celoten nabor storitev za katere nimate virov in/ali ustreznega znanja.
 •  Snemanje uporabnikov spletne strani, na podlagi česar lahko še izboljšamo uporabniško izkušnjo (heatmaps in scroll maps, screen recording).
 •  Brezplačni magneti za zbiranje lidov (lead generation).
 •  Urejanje vsebine spletnih strani in operativna podpora.
 •  Pisanje in lektoriranje vsebin za spletno stran s strani usposobljenih piscev.
 •  Pomoč pri prebiranju in razlagi analitičnih podatkov.
 •  Storitve digitalnega marketinga, vodenje kampanj na socialnih omrežjih ter oglaševanje na Googlu in Facebooku.
 • Da bo vaš nastop na spletu uspešen in boste dosegli zastavljene cilje, Vam pripravimo tudi strategijo nastopa na spletu.