...
Skip links

Digitalni delovni prostor

Naj Vaši zaposleni delajo učinkovito – kjer koli, kadar koli

Čedalje večja digitalizacija vseh sistemov počasi izrinja tradicionalno obliko zaposlitve, vezano na fizično prisotnost. Sodobne razmere zahtevajo prilagodljivo in prožno delovno mesto, ki spodbuja drugačne načine organizacije delovnega procesa in sodelovanja zaposlenih. Omogočite svojim sodelavcem, da s sodobnimi orodji za delo na daljavo svoje delo opravijo enako kakovostno, ne glede na lokacijo: v službi, na poti ali od doma. Povečajte njihovo produktivnost in zadovoljstvo ter optimizirajte izdatke za službene poti.

Digitalni delovni prostor
Delo s katere koli naprave

Naredite Vašo pisarno zares digitalno in omogočite zaposlenim, da dostopajo do dokumentov in jih delijo ter delajo s katere koli naprave, kjer koli že so.

Ustvarjanje lastnih omrežij

Z našimi orodji boste povezali zaposlene in zunanje partnerje prek dobro znanih vmesnikov ter ustvarili svoje omrežje za bolj tekočo in iskreno komunikacijo ter sodelovanje.

Takojšnja, dvosmerna komunikacija

Nabor orodij, ki jih nudimo strankam, Vam bo omogočil, da bodo zaposleni na daljavo med seboj komunicirali enako kakovostno, kot, če bi bili vsi v istem prostoru.

Prednosti

Hitrejši dostop do informacij

Ni dovolj, da znate do podatkov dostopati, potrebno jih je znati shranjevati. Naučimo Vas, kako pregledno uporabljati oblačne storitve shranjevanja in dostopa do podatkov.

Povečana produktivnost

Skrajšajte odzivni čas, zmanjšajte negotovost ob čakanju na povratne informacije, povečajte pretočnost informacij ter povečajte učinkovitost.

Večje zadovoljstvo zaposlenih

Vaši zaposleni bodo porabili manj časa za iskanje relevantnih informacij ter se bolj posvetili svoji osrednji nalogi: zadovoljstvo strank.

Boljše sodelovanje Vaše ekipe

Naj vaša ekipa zaigra kot dobro uigran orkester. Naredite preskok od individualnega do skupinskega dela v realnem času, kjer koli, kadar koli.

Zgodbe